Priserne på iPhone 6 lækket

Den nye iPhone 6 kommer med en større skærm, i henholdsvis 4,7 tommer og 5,5 tomemr og derfor er det også forventet at prisen bliver højere end på iPhone 5. Nu er der dog forlydender om hvad prisnivauet bliver, efter at der er taget et billed i Hong Kong af hvad priserne formentligt bliver.

Se billedet her.

Hvis man skal tage højde for at der kommer dansk moms oveni, så vil det betyde at prisen for den største model med 5,5 tommer skærm og 64 GB vil lande på ca. 9.000 kr, og det er noget højere end det vi havde forventet.

Hvis man vælger den mindre skærm på 4.7 tommer og 64 GB, så vil prisen i Danmark være omkring 8.000 kr., så hvis du har planer om at få fingre i den nye iPhone 6, så kan du godt begynde at spare. Flere kilder har allerede kommenteret på priserne, og de er blevet vurderet til at være valide af såkaldte tech-eksperter.

Priserne er ikke bekræftet fra officiel side af Apple, og nu er der ikke meget andet for end at vente i spænding. Der tidligere været spekuleret i om iPhone 6 ville komme i en udgave med endnu plads, f.eks 128 GB, men på nuværende tidspunkt lader det ikke til at være tilfældet.