Bedste apps til elbiler

Flere danskere køber elbil i stedet for de traditionelle dielse- og benzinbiler. Det har også betydet, at en række interessante apps målrettet elbilejere er dukket op. Vi samlet dem som vi finder mest interesant i denne artikel

Intelligent opladning

Du vil opdage at prisen for at oplade en elbil, den kan variere rigtig meget alt efter hvornår på dagen du vælger at lade op. Der findes heldigvis flere uafhængige apps, som kan kommunikere med intelligente ladebokse, så du lader når strømmen er billigst eller grønnest, hvis det er vigtigt for dig.

Har du ikke en intelligent ladeboks hjemme endnu, sa vil vi anbfale en ladeboks fra Easee, som er blandt de mest solgte.

Monta: er en app udviklet af et dansk startop, som har fokus på privates brugeroplevelse ved deres egen ladeboks. App’en har en lang række feautures som først er uundværlige når du har prøvet dem. Derfor får Monta også en vamr anbefaling herfra.

Strøm priser

Har du en variabel el-aftale, så er det altid rart at kunne følge med prisen på strøm, så du kan se hvornår det er billigst at lade. Dette er især nyttigt hvis du ikke har en intelligent ladeboks, som kan snakke sammen med en app.

Elspotpriser: er en app som viser den aktuelle elpriser, men også den historiske pris. Desuden har den et bud på prsien fem døgn frem i tiden.

Watts: er også en app der viser el prisen 24 timer tim er frem. Desuden kan den holde styr på dit elforburg time for time.

Hvis du ønsker at sammenligne din nuværende el-aftale med andre elselskaber, så tag et kig på Billig-stroem.dk

Planlæg din køretur

Skal du ud på en rigitg langkøretur, og du ved at du skal oplade din bil flere gange undervejs, så er det rart at vide hvor man kan lade op henne.

NeedToCharge: er en app som giver dig adgang til andre elbilejere hvis du har akut brug for at lade din bil op.