Mobilabonnement med fri data

Et mobilabonnement med fri data lyder måske for godt til at være sandt, men der er faktisk nogle mobilselskaber, der tilbyder denne type abonnement. I dette blogindlæg tager vi et kig på fordele og ulemper ved et mobilabonnement med fri data, så du kan beslutte dig for, om det er den rigtige løsning for dig.

Fordele ved mobilabonnementer med fri data

Den åbenlyse fordel ved et mobilabonnement med fri data er, at du ikke behøver at bekymre dig om at overskride din datagrænse og blive opkrævet ekstra gebyrer. Selv hvis du overskrider din datagrænse, vil din udbyder ikke afbryde dig eller opkræve dig højere priser. Dette kan være en stor tryghed for folk, der er bekymrede for at få uventede gebyrer på deres telefonregning.

En anden fordel ved et mobilabonnement med fri data er, at det kan være meget budgetvenligt, hvis de har et rigtig stort forbrug. Hvis du er en person, der ikke bruger meget data, har du måske ikke brug for et abonnement med ubegrænset data. Og da de fleste mennesker kun bruger en brøkdel af deres månedlige datakvote, kan det ende med at spare dig penge i det lange løb, hvis du vælger et billigere abonnement med begrænset data.

Fair use grænse

En potentiel ulempe er, at nogle udbydere sætter et loft over den mængde data, du kan bruge om måneden, selv om der er tale om “ubegrænset” Så selv om du teknisk set har ubegrænset data, kan der være begrænsninger på, hvor meget højhastighedsdata du kan bruge. Hvis du overskrider denne grænse, vil dine hastigheder blive droslet ned for resten af måneden.

Mange steder ligger grænsen på 1.000 GB pr. måned