Vi er en uafhængig tjeneste, som hjælper massere af danskere hver måned med at finde det bedste mobilabonnement til deres behov, via support gennemarbejde guides og vores store prissammenligning.

Vores vision er at være det førende medie indenfor mobilabonnementer, mobiltelefoner og emner der relaterer sig hertil. Undersøgelser viser at kun få procent af den danske befolkning har et abonnement der matcher deres præcise behov.

For at vores service kan fungere 24-7, så kræver det at vi benytter annoncer en gang imellem i vores indlæg. Det skal inderstreges at artikler er skrevet uden ekstern indflydelse i form af annoncører eller andre tredie parter.

Vi gør opmærksom på at Mobilabonnementerne.dk er en prissammenligningsside i Danmark, vi er ikke mobiltelefoni udbyder og leverer hverken support eller andre kundeydelser til dit nuværende mobilabonnement. Kontakt dit nuværende mobilselskab hvis du ønsker support til dit nuværende abonnement, har du derimod spørgsmål omkring hvilket abonnement der asser til dig, så vil vi forsøge at svare indenfor 24 timer.